Osobní setkání v Praze či Šumperku



Vážení a milí, 
výklady horoskopů dělám buď formou nahrávky zasílané mailem anebo formou osobního setkání.

Nahrávka může obsahovat výklad horoskopu, spojený s komentářem k současnosti a budoucnosti. Může obsahovat komentář k profesní a partnerské situaci, či k dětem. Co si klient vybere a co během hodiny stihneme. O
sobní setkání je ideální pro konzultování situací, řešení problémů, odpovědi na rozhodování. 


Od doby, kdy jsem se přestěhoval do Jeseníků, do Prahy dojíždím pouze na čtvrtky. Pro setkání v Praze je potřeba se domluvit na termínu. Organizuji si klienty na 10, 11, 14, 15 a 16 hodin. Adresou je palác YMCA, Na Poříčí 12, Praha 1. Doprava nejsnáze přes stanici metra B Náměstí Republiky (či tram 5, 8, 14, 26). První patro se v Ymce nejmenuje první patro :-), ale mezanin. Vyjdete tedy po schodech do mezaninu, uvidíte napravo bílou chodbu, bílé dveře a u nich jsou zvonky, u jednoho je mé jméno. A to je celé. Když byste někde bloudili, cinkněte mi na 608.223.223, vyzvednu Vás. 


Setkat se můžeme i v Šumperku, kde jsem časově flexibilnější, jakkoliv pracuji pouze v pracovní dny od 9 do 17 hodin. Kancelář mám v budově OSAPO, v bývalém kině Svět. Dům má vchod z ulice Slovanská 16, kde vyjdete po schodech do druhého patra. V ulici M. R. Štefánika 2 najdete pohodlné parkování. 



Setkání v Praze i v Šumperku trvá hodinu, říkám si za sezení o 2000 korun, delší než hodinové sezení nedělám, není zpravidla třeba. V Šumperku mám cenu nastavenou na 1500 korun vzhledem ke zcela odlišné kupní síle v daném regionu. 

Pro domluvení si schůzky mi zavolejte, napište smsku (608.223.223) či email (baudys@gmail.com)
Ať Vám naše setkání přinese to, co potřebujete
Tonda Baudyš