Poukázka na Baudyšovy astrologické služby

Pokud si přejete někomu z Vašich blízkých darovat astrologickou konzultaci jako dárek, rádi Vám řekneme, jak na to.

Jak to probíhá? 

Vašemu blízkému darujete A4 barevnou poukázku od nás. My Vám ji pošleme mailem k vytištění. Takže je to rychlé. Váš blízký se s námi následně spojí kvůli výběru termínu setkání a pak už proběhne samotná konzultace.


Co obsahuje služba? 

Můžeme si s Vašim blízkým povídat o něm / o ní. Respektive o jeho/jejím horoskopu. Můžeme udělat komentář k součastnosti a prognozu, můžeme sestavit partnerské srovnání, popřípadě si popovídat o dětech či vnoučatech.

Jak Váš blízký službu ode mne obdrží? 

Setkání trvá hodinu či 45 minut, podle Vašeho zvolené částky. Setkání může proběhnout osobně v Praze (čtvrtky) či v ostatní pracovní dny v Šumperku, vždy však v době od 9 do 17 hodin. Konzultace může proběhnout i přes telefon či skype, ve všech případech dostane Váš blízký ode mne následně nahrávku se záznamem našeho rozhovoru.

Jak se služba objednává?

1/ napíšete mi jméno Vašeho blízkého a na jakou částku si přejete poukázku vystavit. Na výběr je 1500 a 2000 korun. Toto jméno a čas trvání vynesu zvýrazněné v popředí poukázky.
2/ Poukázky na astrologické služby zasílám do 24 hodin jako pdf, které si vytisknete a darujete zvolenému člověku.

Proč právě od nás?

Na trhu jsme již od roku 1996 a za tu dobu jsme si vytvořili respektované postavení. Lidský rozměr konzultací, pochopení pro celek života a v neposlední řadě bohaté astrologické zkušenosti jsou to, co Vašim blízkým rádi nabídneme.

Tak ať dělá naše služba radost dárci i obdarovanému
Tonda Baudyš