Nová služba: Horoskop & Prognoza dohromady


Dostávám od Vás dlouhodobě signály, kdy zvažujete, zda si objednat horoskop, anebo prognozu. Chápu, oboje je hezké. Je na čase, abych přišel s možností kompromisu :-)

HOROSKOP & PROGNOZA JAKO ROZHOVOR

Základní horoskop a prognozu na dva roky si u mne můžete už dlouho objednat dohromady. Za 2000 korun, pokud si budete přát rozhovor přes skype, kde půl hodinky věnujeme Vašemu horoskopu a půl hodinky Vaší prognoze. Rozhovor nahrávám do mp3 souboru a pošlu Vám jej vzápětí. Čekací doba na rozhovor je momentálně 48 hodin, konzultuji v pracovních dnech, od 9 do 17 hodin.

HOROSKOP & PROGNOZA POSLANÉ JAKO AUDIO MAILEM

Možná netoužíte po rozhovoru, ale přejete si dostat pouze nahrávku Vašeho horoskopu 20 minut plus prognozu na dva roky 20 minut. Za tuto služby si říkám obvykle 1500+1600 korun. Mohu Vám na balíček obojího udělat pěknou slevu a za 2500 Vám oboje dohromady poskytnout. Čekací doba je jeden až čtyři týdny. Tímto způsobem Vám však mohu nakombinovat i horoskop a partnerské srovnání, anebo partnerské srovnání a prognozu. Je to vždy 20+20 minut.

JAKÉ PODKLADY JSOU ZAPOTŘEBÍ

K vypracování potřebuji Vaše jméno, datum, místo a čas narození. O koruny si říkám předem na mé číslo účtu 3636750257/0100, kde jako VS uveďte, prosím, Vaše číslo mobilního telefonu. Nejlepší je psát mi na mail baudys@gmail.com.

DĚKUJI VÁM ZA VAŠE ZPĚTNÉ VAZBY! POTĚŠILY MNE.


Sešla se mi za poslední měsíc řada komplimentů od Vás, mých klientů. Děkuji Vám za důvěru a pro mě cenné zpětné vazby. Plný hrdosti se o ně dělím s případnými zájemci o moji práci.

Dobrý večer, mnohokrát děkuji za náhled do mého nitra. Z jedné strany mne těší, že někdo mne dokáže popsat a mně se to líbí a na straně druhé mne trochu mrazí. Mrazí z toho, že se o  člověku dá tolik věcí zjistit, aniž bychom se někdy potkali.Z toho mi vyplývá,že se lidé vůbec neznají přesto, že spolu žijí. Je to na zamyšlení. Buď nechtějí nebo neumějí. Budiž jim to odpuštěno,přestože to mrzí i bolí, hlavně od nejbližší rodiny. O to víc obdivuji Vás.Vy to umíte. Ještě jednou děkuji. Věrka M., 30.09.2015


Milý Tondo,
děkuji za Vaši prognózu. Je obdivuhodné co jste schopen vyčíst z pár čísel a názvu města. Žádná připomínka či nápad nebyly nevhodné, či mimo, jak jste se obával, ale naopak vždy trefily do černého. Děkuji, určitě se na Vás ještě s nějakou objednávkou obrátím. Nyní odcházím posilovat svou lásku k sobě samé. :-)
S úctou Zita M., Praha, 22.5.2015




Za osobní horoskop velice díky. Prakticky všechno, co v horoskopu tvrdíte, odpovídá skutečnosti. Ve třetí části horoskopu zmiňujete mé spory s bratrem, zvláště v období, když jsem byl na základní škole. Spadla mi čelist, když jsem to poslouchal. Je to pravda, bohužel. Když pominu samotný problém, tak takové přímočaré konstatování nelze střílet od pasu, tohle jste "vyčetl" perfektně. Ve Vaši práci mám důvěru.
Martin M., Zlínský kraj, 11.5.2015


Dobry vecer Tondo,
nemam slov k horoskopu dcerky, ... ufff, hodne vystizne.....presne tohle vsechno vnimam a nevedome podporujeme (muzikalnost, umeni, zahradka, priroda, i se naucila zachazet s fotakem) a i vidim ze smeruje smerem, kterym jste naznacil a jenom jste mi potvrdil, ze tak to ma proste byt. S myslenkou domaci skoly si pohravam,to jste mi, musim rict, dost vyrazil dech, citim to, ale rikam si, ze je to dost blaznivy napad.
Hanka H., Paříž, 4.6.2015



Dobrý večer,
posílám velký dík za zaslaný horoskop, po prvním poslechu musím vzdát hold Vaší práci. Ve věcech kolem nás - rodičů, jste na 100% správně. Věřím, že i v záležitostech Laurinky je na 100%. Velké díky!! Ať se Vám skvěle daří.
Lenka Ch., Praha, 4.6.2015



Přeji dobrý večer,
Děkuji za záznam, knihy i informace. Děkuji ještě jednou za výklad se spoustou velmi trefných postřehů a hodnocení. Uznale pokyvuji hlavou... Bylo/je to pro mne velmi přínosné.
Zbyněk B., Brno, 1.6.2015




Dobry vecer,
dekujeme za horoskop, v podstate na Rostika presne sedi, nemame k tomu co dodat! 
Barbora S., Praha, 29.5.2015




Ahoj Tondo,
děkuji za tento horoskop i ten minulý. Naše partnerské srovnání bylo velmi trefné a i inspirující. Děkujeme moc! Mějte se v jižních krajích krásně! 
Zdravím celou Tvoji rodinu. 
Robert P., Olomouc, 28.5.2015



Dobrý večer, Toníku,
děkuji za Václava, ano, jeho myšlení je zvláštní. Těžké. Ono,  pro astrologa, může být obtížné převyprávět vesmír do slov. A to v situaci, kdy vidí v té galaxii pohybující se  koule po po určitých drahách kolem Sluníčka, nikoliv pro lidského jedince, harmonicky. Ta exaktnost pohybu nejde zmanipulovat, ani přečůrat. Pracovat s tímto faktem, vyžaduje úsilí, odvahu a brilantní um vytvořit, de facto příběh. Příběh o někom, koho vlastně nikdy nespatřil. A sám se z toho jaksi "nepotentovat." A proto, přeji co nejkvalitnější odpočinek, regeneraci u moře :)
Iveta Š. Trutnov, 25.5.2015